Enschede

Met de auto:

Vanuit richting Zwolle:
Volg de N35 richting Enschede/Almelo/Deventer/A1 en volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Buren om de borden A35richting Münster/Enschede/Hengelo-Zuid te volgen via de A35. Neem afslag 26a-Doetinchem-Enschede-West richting de Westerval/de N18. Houd links aan bij de splitsing en rij door op de afslagen 26a-Enschede-West. Volg een rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Westerval/de N18. Volg de 2e rijstrook van rechts om de afrit richting Boekelo te nemen. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Afinkstraat. Weg circa 3 km. vervolgen via de Auke Vleerstraat en sla bij de verkeerslichten rechtsaf de Hengelosestraat op. Daarna direct rechts en links de parallelweg vervolgen. Ons kantoor bevindt zich aan de rechterzijde op nummer 539 (3e etage). Je kunt aan de voorzijde van het pand parkeren.

Vanuit richting Amsterdam:
Neem de A1/E231 richting Almere/Amersfoort/Groningen/Hengelo. Volg bij het knoopput Azelo de rechterrijstrook om de borden E30/A1/A35 richting Osnabrück/Enschede/Hengelo te volgen. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Buren de borden A35 richting Münster/Enschede/Hengelo-Zuid. Volg de A35 en neem afslag 26a-Doetinchem-Enschede-West richting de Westerval/de N18. Houd links aan bij de splitsing en rij door op de afslagen 26a-Enschede-West. Volg een rijstrook om rechtsaf te slaan naar de Westerval/de N18. Volg de 2e rijstrook van rechts om de afrit richting Boekelo te nemen. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Afinkstraat. Weg circa 3 km. vervolgen via de Auke Vleerstraat en sla bij de verkeerslichten rechtsaf de Hengelosestraat op. Daarna direct rechts en links de parallelweg vervolgen. Ons kantoor bevindt zich aan de rechterzijde op nummer 539 (3e etage). Je kunt aan de voorzijde van het pand parkeren.

Openbaar vervoer:

Vanaf het NS-station kun je gebruik maken van diverse stadsbuslijnen. Voor informatie betreffende vertrek- en aankomsttijden, raadpleeg de actuele dienstregeling.​


Hengelosestraat 539 (3rd floor)
7521 AG Enschede
enschede@beljonwesterterp.nl
+31 (0)53 7200150
Wat is mijn reistijd?
© 2024 BeljonWesterterp